Simple_banner_duraspin

Over SENCO

OP EEN ANDERE MANIER BOUWEN - SAMEN ALS ÉÉN TEAM

Wij zijn SENCO, pioniers in bevestigingsoplossingen sinds 1951. Ben je vertrouwd met bevestigingstechniek, dan ken je ons vast. Want binnen dit specialisme is voor elke klus specifiek gereedschap nodig. Wij zijn er trots op dat onze innovaties de standaard zijn geworden binnen de bevestigingsbranche. Innovaties als Fusion Technology en DuraSpin.

Hoe het ons gelukt is deze goede apparaten op de markt te brengen? Wij zorgen er altijd voor dat we onze eindgebruikers goed begrijpen. We verplaatsen ons in hen en weten wat hen bezighoudt en wat ze nodig hebben. Dit doen we door met hen in gesprek te gaan en te vragen wat hun werk makkelijker, beter en efficiënter zou maken. Bij SENCO zet iedereen zich in om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden. Geef ons een uitdaging, en wij stropen onze mouwen op en zoeken proactief naar de beste oplossing voor elke situatie.

Iedere professional die werkt met bevestigingsmiddelen weet: goed gereedschap is het halve werk. Goed gereedschap ondersteunt je vaardigheden en zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat het gereedschap goed blijft werken, dag na dag.

Kwaliteit zit in ons DNA. Dat zie je terug in al onze producten en diensten. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Ons gereedschap gaat lang mee, zodat je er lange tijd mee kunt werken. 

Vooruit denken: zo blijven we voorop lopen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën voor al onze producten en diensten. En bij alles nemen we onze verantwoordelijkheden serieus. Dit betekent dat we ons bewust zijn van de impact van onze keuzes als bedrijf op de toekomst van onze planeet, de mensen en de welvaart. In onze Nieuws-sectie houden we je op de hoogte van nieuwe SENCO-producten, technologieën en andere ontwikkelingen.

Bij SENCO streven wij ernaar te werken als één team met onze klanten en eindgebruikers, om zo de beste diensten, workflows en producten te kunnen bieden. Empowerment van onze werknemers en transparante communicatie vormen de basis hiervoor. Samen komen we verder. Dit inspireert ons om nieuwe ideeën te bedenken. Doorbraken, in de manier waarop we bevestigen en bouwen. Heb je een vraag, opmerking of idee om onze producten te verbeteren? Neem dan contact met ons op!

SENCO is onderdeel van Kyocera Senco Europe. Wij zijn gevestigd in meer dan 20 Europese landen en staan daarmee dicht bij onze klanten.