Privacy statement

KYOCERA SENCO EMEA B.V., gevestigd Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Deze persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Deze privacyverklaring is van toepassing op KYOCERA SENCO EMEA B.V. en alle dochterondernemingen, ongeacht locatie of jurisdictie.

Contactgegevens:
KYOCERA SENCO EMEA B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
The Netherlands
+31 (0)320 295 575

Categorieën persoonsgegevens
KYOCERA SENCO EMEA B.V. verwerkt je persoonsgegevens omdat je gebruikmaakt van onze diensten of omdat je zelf je gegevens aan ons hebt verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we verwerken:
– Voornaam en achternaam
– Geslacht
– Adres
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Gegevens over je activiteiten op onze website
– Webbrowser en type toestel
– Locatie van je toestel

De websites van KYOCERA SENCO EMEA B.V. bevatten links naar andere websites buiten het domein van KYOCERA SENCO EMEA B.V. Deze links zijn uitsluitend opgenomen als informatie voor gebruikers van onze site. KYOCERA SENCO EMEA B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van andere websites, noch voor de privacybescherming op deze sites.

Bijzondere of gevoelige persoonsgegevens
Onze website of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van een ouder of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. We adviseren ouders daarom de onlineactiviteiten van hun kinderen te volgen om te voorkomen dat we gegevens verzamelen over kinderen zonder toestemming van hun ouders. Als je denkt dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected]. We zullen deze informatie dan verwijderen.

Met welk doel en op welke grondslag verwerken we je persoonsgegevens
KYOCERA SENCO EMEA B.V. verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
– om je onze nieuwsbrief of reclamefolder te sturen;
– om je te kunnen bellen of mailen als dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening;
– om je te informeren over wijzigingen in onze diensten en producten;
– om onze website te beheren, operationeel te houden en te verbeteren.

KYOCERA SENCO EMEA B.V. verwerkt persoonsgegevens op basis van toestemming volgens Art. 6(1)(a) AVG. Je bent vrij deze toestemming te verstrekken of te weigeren. Je krijgt toestemmingsopties te zien wanneer je onze website voor de eerste keer bezoekt. Je kunt je keuze op elk moment wijzigen.Als je geen toestemming geeft, kun je mogelijk geen gebruik maken van bepaalde diensten. Als we je persoonsgegevens voor een nieuw of ander doel willen gaan gebruiken, informeren we je daarover. Je gegevens worden in dat geval alleen op deze andere wijze gebruikt als dit volgens de wet is vereist of toegestaan, of je daarvoor je toestemming hebt gegeven.

Geautomatiseerde besluitvorming
KYOCERA SENCO EMEA B.V. neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerking over zaken die aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor de betrokkenen. Dit betreft besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van KYOCERA SENCO EMEA B.V.) bij betrokken is.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens
KYOCERA SENCO EMEA B.V. bewaart je gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor we ze hebben verzameld. We hanteren de volgende bewaartermijnen voor onderstaande categorieën persoonsgegevens:

Contactformulier:
Als je een formulier op de website invult of ons een mail stuurt, bewaren we de gegevens die je ons stuurt zolang ze noodzakelijk zijn voor de beantwoording of afhandeling (al naar gelang het type formulier of de inhoud van je mail).

Google Analytics:
We maken gebruik van Google Analytics om algemene gegevens te registreren over je bezoek aan onze website. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website en helpen ons de website optimaal te laten functioneren. We hebben Google Analytics zo ingesteld dat het systeem rekening houdt met jouw privacy; we anonimiseren IP-adressen en verzenden gegevens via een beveiligde verbinding. De geanonimiseerde gegevens in Google Analytics worden 38 maanden bewaard.

We hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. De statistische gegevens worden overgedragen aan Google, die ze opslaat op servers in Europa en de Verenigde Staten. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Google en de specifieke privacyverklaring van Google Analytics. Voor informatie over hoe Google voldoet aan de AVG kun je terecht op verschillende webpagina’s, zoals Google Cloud en de AVG en wat Google doet op het gebied van gegevensbescherming.

Google gebruikt deze informatie om het gebruik van onze website te registreren, ons rapportages te sturen over de website en KYOCERA SENCO EMEA B.V. als adverteerder te informeren over de effectiviteit van onze campagnes. Google kan deze informatie doorgeven aan derden als het bedrijf hiertoe wettelijk verplicht is of als deze derden de informatie verwerken namens Google. Wij hebben hier geen controle over.

We wijzen je er graag op dat deze gegevens nooit door KYOCERA SENCO EMEA B.V. herleid kunnen worden tot jou als persoon of individu, tenzij jij je als persoon identificeert via een van de formulieren op de website. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een e-mailadres invult omdat je de nieuwsbrief wilt ontvangen of een webformulier gebruikt. In dat geval kan je bezoekgedrag worden gelinkt aan de gegevens die je hebt ingevuld.

Delen van persoonsgegevens met derden
KYOCERA SENCO EMEA B.V. verstrekt uitsluitend gegevens aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  • Google
    • Locatie-informatie

We kunnen je toestemming vragen om informatie te verzamelen over de locatie van je toestel, zoals informatie waarmee de exacte locatie van je toestel kan worden bepaald (bijv. GPS-lengte- en breedtegraad) of de locatie bij benadering (bijv. een minder exacte locatie geschat op basis van een browser of het IP-adres van het toestel).

Wij gebruiken je locatie om je informatie te geven over onze dealers bij je in de buurt. Als je toestemming hebt gegeven om je huidige locatie te delen om een dealer te vinden en je een routebeschrijving naar deze dealer wilt ontvangen, geven wij je huidige locatie door aan een externe cartografische dienst om deze routebeschrijving te verstrekken. Je wordt dan doorgeleid naar deze externe cartografische dienst die privacyregels met hun voorwaarden hanteert.  

Om ons in staat te stellen je locatie te gebruiken, moet je de optie locatiediensten in het besturingssysteem inschakelen en/of de machtigingen op je mobiele toestel  zo instellen dat deze informatie kan worden doorgegeven.

    • ReCaptcha

We gebruiken Google reCAPTCHA om te bepalen of je een echte persoon bent en geen robot of spamsoftware. reCAPTCHA is een gratis dienst van Google om websites te beschermen tegen spamsoftware en niet-menselijke bezoekers en wordt meestal gebruikt wanneer je een formulier invult op een website.

reCAPTCHA verzamelt je persoonsgegevens om te bepalen of de acties op onze website door echte mensen zijn gedaan. ReCAPTCHA controleert ook of er al cookies van andere Google-diensten zoals YouTube of Gmail in je browser aanwezig zijn. En tot slot plaatst reCAPTCHA een extra cookie in je browser en neemt een snapshot van je browser.

De verzamelde gegevens, zoals doorverwijzende URL, besturingssysteem, cookies, gedrag, datum- en taalinstellingen, Javascript-objecten en schermresolutie, worden door Google verwerkt om te bepalen of je een mens bent. De gegevens worden opgeslagen op de Europese of Amerikaanse servers van Google. Meer informatie over hoe Google je gegevens opslaat, kun je lezen in hun privacybeleid en servicevoorwaarden.

 

Cookies of vergelijkbare technieken
Een cookie is een klein tekstbestand dat op je computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen wanneer je een website voor het eerst bezoekt. Een cookie bevat vaak een cookie-ID, een unieke identificatie van de cookie. Hierdoor kunnen websites individuele bezoekers onderscheiden en hun voorkeuren onthouden.  KYOCERA SENCO EMEA B.V. gebruikt cookies om ons webverkeer te analyseren, social media functionaliteiten te bieden en advertenties te personaliseren. KYOCERA SENCO EMEA B.V. gebruikt drie soorten cookies:

  1. Essentiële cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en slaan bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen op. Ook helpen ze ons de website te optimaliseren.

 

  1. Analytische cookies. Deze cookies geven ons een beter inzicht in hoe goed onze website presteert. Door gebruik te maken van derden kunnen we meten welke pagina’s van onze website worden bezocht en hoe vaak, en welke onderdelen beter werken op onze website. Deze informatie wordt geanonimiseerd en gebruiken we alleen om de werking van onze website te verbeteren. Onder geen enkele voorwaarde is het mogelijk om van deze informatie een persoonsprofiel samen te stellen en de informatie kan ook niet worden herleid naar een specifieke persoon.

 

  1. Advertentie cookies. Deze cookies gebruiken we om de doeltreffendheid van onze online advertentiecampagnes te meten en je meer gepersonaliseerde advertenties te tonen op basis van je eerdere bezoeken aan onze website. Ze geven ons ook meer inzicht in de gebruikers en hun gedrag op onze website. Iedere derde (bijv. Facebook / YouTube) die we voor deze cookies gebruiken, heeft een eigen privacyverklaring waarin staat hoe zij de gegevens gebruiken.
    1. YouTube registreert meerdere cookies om statistieken bij te houden over welke YouTube-video's de gebruiker heeft bekeken, om de voorkeur van de gebruiker op te slaan qua videospeler en om kijkgegevens te analyseren. Je kunt hier je YouTube-geschiedenis aanpassen en de gegevens die ze verzamelen. Wil je meer wilt weten over hoe YouTube met je gegevens omgaat, lees dan hun privacyverklaring.
    2. Facebook registreert gegevens over website-analyses, advertentietargeting en advertentiemetingen. Wil je meer wilt weten over hoe Facebook met je gegevens omgaat of wil je je instellingen wijzigen, lees dan hun privacyverklaring

Via de ‘My settings’-button (Mijn instellingen) hieronder kun je je cookie-instellingen bekijken en eventueel wijzigen.

Als je niet wilt dat KYOCERA SENCO EMEA B.V. cookies verzamelt, kun je ze blokkeren door je browser zo in te stellen dat het plaatsen van alle of bepaalde cookies wordt geweigerd. Dit kan echter wel de toegankelijkheid van onze website beïnvloeden, omdat sommige cookies noodzakelijk zijn om bepaalde informatie weer te geven.

Hoe wij je persoonsgegevens beveiligen
KYOCERA SENCO EMEA B.V. neemt de bescherming van je gegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om verkeerd gebruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je denkt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn voor misbruik, neem dan contact op met [email protected].

Inzage, rectificatie of verwijdering van gegevens
Je hebt het recht je persoonsgegevens in te zien, te rectificeren of te verwijderen. Ook heb je het recht om de toestemming voor de verwerking van je gegevens in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door KYOCERA SENCO EMEA B.V. en je hebt bovendien het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens, die we van jou in een computerbestand hebben, naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, rectificatie, verwijdering of gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of intrekking van je toestemming voor of bezwaar tegen de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar [email protected] We reageren zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op je verzoek. Daarnaast wijst KYOCERA SENCO EMEA B.V. je erop dat je een klacht kunt indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, via de volgende link: https://ico.org.uk/make-a-complaint/

Wijzigingen in deze privacyverklaring
KYOCERA SENCO EMEA B.V. behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen. We raden je daarom aan deze pagina regelmatig te bezoeken om te kijken of er wijzigingen zijn. Als KYOCERA SENCO EMEA B.V. een belangrijke wijziging doorvoert die gevolgen heeft voor de wijze waarop we je persoonsgegevens verwerken, maken we dit kenbaar door een bericht op onze websites.

Publicatiedatum: 25-05-2018
Voor het laatst gewijzigd op: 16-09-2021

My settings